Servicii

Cu experiență vastă în domeniu, specialiștii Hecomin îți stau la dispoziție cu servicii de proiectare ambalaje și cutii carton pentru încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc., la standarde înalte de calitate.

Proiectul tău prinde viață cu ajutorul nostru! Suntem gata să punem în practică ideile tale și să colaborăm îndeaproape pentru a-ți oferi cele mai bune soluții grafice.

Oferim:
• soluții creative destinate creșterii ratei de răspuns în comunicarea de marketing;
• analiză și corecție a fișierelor destinate tiparului;
• pregătire și adaptare a lucrărilor în vederea operațiilor de tipărire.

Dispunem de tehnologia necesară pentru a asigura calitatea produselor, iar împreună vom găsi cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta.

Echipa Hecomin îți este alături pe parcursul întregului proces, indiferent dacă dorești să optimizezi marca de produs sau doar vrei să fii cu un pas înaintea concurenței. Te sfătuim pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a găsi cele mai bune soluții și un rezultat de calitate.

Suntem atenți la nevoile clientului, seriozitatea este un factor important, promptitudinea sunt atribute care ne recomandă!

Hecomin îți pune la dispoziție o gamă variată de ambalaje și cutii de carton: cutii alimentare pentru pizza, prăjituri etc., cutii pentru jocuri educative, cutii încălțăminte, îmbrăcăminte sau materiale publicitare.

Fiecare comandă lansată pe site-ul nostru este tratată cu maximă seriozitate!

Dispunem de camioane pentru transportul produselor realizate de noi, atât în țară cât și internațional.

Ne asigurăm că produsele noastre sunt transportate în condiții de siguranță și că fiecare produs, în parte, este ambalat și transportat corespunzător.

Comenzile primite sunt centralizate și atent verificate de personalul departamentului de logistică. Tratăm cu mare responsabilitate și seriozitate fiecare comandă, păstrând legătura cu fiecare client pentru a verifica și livra ceea ce trebuie.

Atunci când o comandă este finalizată, este depozitată în condiții optime până la termenul de livrare. Ne asigurăm că sunt îndeplinite toate condițiile necesare pentru o livrare fără probleme. Pentru a ne asigura de corectitudinea comanezii plasate, veți fi contactat spre confirmare și pentru a pune la puncte detaliile livrării.

Hecomin – seriozitate și calitate!