LACUIRE IR SI UV

Lăcuirea UV, ca modalitate de finisare, reprezintă un plus de valoare adusă elementului tipărit, având atât rol de a constitui o modalitate de atragere a clienţilor prin diversele efecte vizuale create, cât şi de protecţie împotriva factorilor externi de mediu sau la manipularea produsului final.

În termeni simplişti, lăcuirea UV reprezintă aplicarea peste documentul tipărit a unui strat subţire de material alcătuit din lanţuri de polimeri care, sub acţiunea unei cantităţi bine definite de radiaţie ultraviolet, dezvoltă legături puternice între acestea ducând la rigidizarea (uscarea) suprafeţei depuse. Materialul mai sus amintit poate prezenta diverse grade de vâscozitate, iar produsul final are ca atribut diferite grade de luciu. De asemenea, depunerea poate fi selectivă sau globală, pe toată suprafaţa colii tipărite.

Compania noastra garantează clienților calitatea lucrarilor și livrarea unor produse premium, datorită tehnologiilor moderne, a materialelor folosite dar și a experienței și seriozitații dovedite de-a lungul timpului.