LACUIRE IR SI UV

Lacuirea UV, ca modalitate de finisare, reprezinta un plus de valoare adusa elementului tiparit, avand atât rol de a constitui o modalitate de atragere a clientilor prin diversele efecte vizuale create, cat si de protectie impotriva factorilor externi de mediu sau la manipularea produsului final.

In termeni simplisti, lacuirea UV reprezinta aplicarea peste documentul tiparit a unui strat subtire de material alcatuit din lanturi de polimeri care, sub actiunea unei cantitati bine definite de radiatie ultraviolet, dezvolta legaturi puternice intre acestea ducand la rigidizarea (uscarea) suprafetei depuse. Materialul mai sus amintit poate prezenta diverse grade de vascozitate, iar produsul final are ca atribut diferite grade de luciu. De asemenea, depunerea poate fi selectiva sau globala, pe toată suprafata colii tiparite.

Compania noastra garanteaza clientilor calitatea lucrarilor si livrarea unor produse premium, datorita tehnologiilor moderne, a materialelor folosite dar si a experientei si seriozitatii dovedite de-a lungul timpului.