Telescopice

Dacă îți dorești o variantă deosebită, elegantă de ambalare a produselor tale, atunci cutiile rigide telescopice sunt alegerea optimă! Imaginea ta, precum și a business-ului tău este foarte importantă. Modul în care te prezinți contează foarte mult pentru afacerea ta: o imagine elegantă, de calitate oferă credibilitate și încredere potențialilor clienți/ colaboratori. Alege să te prezinți într-un mod deosebit, cu ajutorul nostru! Cutiile telescopice sunt realizate din carton microondulat sau carton de tip III și pot fi simple sau imprimate.

Cutiile de carton telescopice sunt realizate din două bucăți de carton ondulat (capacul cutiei și corpul acesteia), care, îmbinate, formează o cutie de carton cu pereți de o grosime dublă. Aceste tipuri de cutii, le mai întâlnim sub denumirea de cutii glisante sau cutii fund – capac.

În principiu, aceste cutii telescopice din carton rigid, au rolul de a proteja produsele, păstrându-le intactă calitatea. De la produse alimentare, cât și nealimentare, acestea sunt o variantă ideală de a depozita și transporta o gamă cât mai variată de produse.

Cutiile telescopice sunt formate din una sau mai multe bucăți de carton și sunt prevăzute cu un capac, ce se pune peste cutie.

Cu experiență vastă în domeniu, specialiștii Hecomin îți stau la dispoziție cu servicii de proiectare ambalaje și cutii carton pentru încălțăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc., la standarde înalte de calitate. Producem cutii de carton pliabile și îți venim în ajutor cu soluții diverse pentru a ne asigura că, ai noștri clienți, sunt mulțumiți și au o experiență pozitivă, cu servicii de calitate. Dispunem de experiența, de tehnologia necesară, precum și de o echipă bine pregătită, ce ne permite să dăm dovadă de promptitudine, flexibilitate, inovație.

X