Tip carte

Dacă îți dorești o variantă deosebită, elegantă de ambalare a produselor tale, atunci cutiile rigide telescopice sunt alegerea optimă! Imaginea ta, precum și a business-ului tău este foarte importantă. Modul în care te prezinți contează foarte mult pentru afacerea ta: o imagine elegantă, de calitate oferă credibilitate și încredere potențialilor clienți/ colaboratori. Alege să te prezinți într-un mod deosebit, cu ajutorul nostru! Cutiile telescopice sunt realizate din carton microondulat sau carton de tip III și pot fi simple sau imprimate.

Hecomin produce cutii şi ambalaje pentru o gamă largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton, puse în valoare de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folii la cald şi laminare.

Producem ambalaje din carton, de forme și dimensiuni diferite, o varietate de materiale și cu finisaje de înaltă calitate, în funcție de dorințele clientului. Folosim carton ondulat, carton compact, și producem ambalaje atât simple, cât și complexe.

Cutiile rigide telescopice tip carte pot fi folosite pentru crearea unor aranjamente florale elegante, pentru depozitarea bijuteriilor sau a cadourilor etc. Sunt cutii decorative, de înaltă calitate, ce dau o notă deosebita afacerii tale. Alege să ai grijă de businessul tău, prin crearea unei imagini profesionale. Felul în care te prezinți este foarte important!

Cutiile telescopice pot fi simple sau imprimate, în funcție de nevoile tale! Având la bază una dintre cele mai moderne tehnici de realizare, amabalajele produse de Hecomin asigura cea mai buna calitate și siguranta sporita la diferite acțiuni externe. Pe lângă funcționalitate, acestea pot fi personalizate, la cerere, și pot reprezenta excelente materiale publicitare pentru firma ta. În diferite forme, dimensiuni și imprimeuri, cutiile tip carte au un aspect plăcut, sunt elegante și pot fi personalizate, în funcție de preferințele clientului.

X