log

Hecomin Print&Packaging

Misiune

Hecomin produce cutii şi ambalaje pentru o gamă largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton, puse în valoare de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folii la cald şi laminare.

Scopul nostru este de a oferi clienților produse de cea mai bună calitate, servicii complete și cu termene de livrare prompte și în condiții de maximă siguranță. Cu ajutorul unei echipe de profesioniști, ne dăm interesul să respectăm nevoile și valorile fiecărui client.

Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire, totul este coordonat şi optimizat pentru a obține cele mai bune rezultate. Folosim echipamente profesioniste, astfel încât produsele noastre să fie de înaltă calitate și să îndeplinească cerințele clientului.

Hecomin este alegerea potrivită! Experiența, serviciile la standarde înalte, precum și respectul față de client, sunt atributele ce ne recomandă!

Valori

Fiecare companie are particularitățile ei date, în primul rând, de valorile în funcție de care se ghidează. Acestea susțin viziunea și reflectă ceea ce deține compania.

Valorile fundamentale care stau la baza companiei sunt: respectul reciproc, creativitatea, integritatea, responsabilitatea socială, o bună relație cu clienții, precum și responsabilitatea pentru mediul înconjurător. Pentru noi, calitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt elemente cheie!

Respectul reciproc – o relație bazată pe respect și colaborare este foarte importantă, atât pentru noi, cât și pentru client.

Creativitatea – suntem deschiși ideilor noi și ne dezvoltăm continuu!

Profesionalism – specialiștii noștri au cunoștințe solide în domeniu, precum și experiența necesară pentru a face față cu brio provocărilor

Responsabilitate – unul dintre scopurile noastre este să menținem standarde înalte de calitate și performanță, să acordăm respectul cuvenit comunității noastre.

Calitate – ne dăm interesul să oferim cele mai bune servicii și să facem față cu succes cerințelor clienților

Dezvoltare – ne place să ne creștem ca oameni, echipă, precum și ca organizație.

Aceste valori după care ne ghidăm sunt foarte importante pentru noi și sunt de neclintit!

Istoric

Hecomin a fost înfiinţată în anul 1994. Începând cu anul 2001, compania și-a lărgit domeniul de activitate deschizând o secție de ambalaje din carton, care odată cu trecerea timpului a devenit principala activitate a societății.

Am început în această industrie cu un număr mic de angajați, care încă mai activează în companie. De-a lungul timpului, cererea tot mai mare pe piață a produselor reciclabile din carton, a crescut. Împreună cu partenerii noștri, am reușit să ne dezvoltăm pe acest segment.

Primul an de activitate, l-am încheiat cu o producție de circa 200.000 cutii/an cu doar 6 angajați, ajungând în 2014 la o producție de câteva zeci de milioane cutii/an realizată cu 40 de angajați și având o suprafață de producție de 5.000 m2.

Bineînțeles că, pentru a rămâne competitivi, am asigurat o bună organizare în fabrică pe sectoare distincte de producție și o echipare corespunzătoare cu utilaje de ultimă generație în conformitate cu standardele europene. În momentul de față, reușim să răspundem și să facem față solicitărilor tot mai exigente venite din partea clienților noștri.

Scopul nostru este de a oferi calitate și profesionalism, de a răspunde cu brio cerințelor clienților, de a fi la curent cu ultimele tendințe în domeniu. Ne bazăm pe o echipa de profesioniști, alături de care Hecomin excelează!

Producție

Pentru că ambalajul reprezintă produsul tău, suntem susținătorii ideilor creative și inovative, prin folosirea tehnologiei de ultimă generație, menite să susțină și cele mai exigente cerințe.

Producția noastră în industria ambalajelor este foarte variată, cu propuneri inovatoare în ceea ce privește utilizarea materialelor de calitate și soluțiilor tehnice avansate.

Pentru a crește calitatea produselor noastre, investim în permanență în domeniul tehnologiei. Oferim consultanță în alegerea designului cutiilor de carton sau ambalajelor, suntem atenți la dorințele clientului, pentru a valorifica cât mai exact aspectele la care țineți cu adevărat.

Materia noastră primă este hârtia și cartonul, de cea mai înaltă calitate, iar ambalajele sunt confecționate cu maximă responsabilitate și atenție la detalii. Încercăm să ținem pasul cu noutățile apărute pe piață, de aceea investim timp și energie pentru a crea produse de o calitate aparte, care să corespundă așteptărilor clienților noștri.

Tratăm cu mare responsabilitate fiecare proiect în parte, iar acest lucru se reflectă în acțiunile noastre, în unicitatea fiecărui ambalaj și cutie de carton realizată.

Suntem preocupați de recuperarea și reciclarea hârtiei și a cartonului, deoarece ținem la protejarea mediului înconjurător.