Caserate

Cutiile de carton caserate sunt ambalaje atractive, realizate din carton pliabil, de diferite tipuri. Acestea sunt, în general, cutii singulare care asigură atat protejarea produsului, cat si o prezentare potrivita sau chiar eleganta a acestuia. Se livreaza pliate si sunt utilizate, cel mai de, în industria incaltamintei, farmaceutica, produselor electronice sau a bauturilor, etc.

De diferite forme și dimensiuni, confecționate din carton ondulat tip III, peste care se lipește o coală de hârtie tipărită, acestea conferă un aspect aparte, de calitate produselor și o prezentare deosebită.

Hecomin recomandă utilizarea acestui tip de cutii, produselor a căror ambalaj reprezintă o parte importantă a imaginii afacerii. În zilele noastre, imaginea este foarte importantă, de aceea un ambalaj care să îți reprezinte corespunzător business-ul, te diferențiază de concurență și te aduce în atenția potențialilor clienți.

Aceste cutii de carton pliabil, caserate, pot fi personalizate, la cerere, în funcție de preferințele clienților. Utilizarea acestor cutii caserate atrag atenția asupra produsului tău și atrag atenția potențialilor clienți.

X